Web Analytics

Content

Content

 

Home
Kennis borgen -en delen
Van helpdesk - naar Servicedesk
Tot slot...

Professioneel, betrouwbaar, flexibel met oog voor kwaliteit en het klant-/bedrijfsbelang. Het RADIO principe (Resultaat gedreven, Aanspreken, Dienstverlenend, Integer en Ondernemend) is leidend. Effectief communiceren, heldere afspraken maken met betrokkenen en zorgen voor een soepel verloop van de ICT vraagstukken.

Ervaring
Ik kan putten uit actuele kennis en ervaring op het gebied van het IT Informatie- en Service Management. Ondersteunen en adviseren in de beheerprocessen processen;
ITIL, BiSL, ASL, PRINCE2;
Service Delivery & Service coördinatie;
Incident management, Change management, Service management.
Gebruikers zijn mijn klanten welke ik servicegericht benader. Voor de business kan ik optreden als Single-Point-Of-Contact. Voor de uitvoering van mijn opdrachten heb ik de HBO opleiding Bachelor of ICT in mijn gereedschapskist. Op aanvraag laat ik u graag mijn curriculum vitae toekomen.

Tevens kan ik voor u een prima werkende website leveren en onderhouden voor een bescheiden prijs. Een eenvoudige, keurige en goed werkende website hoeft beslist niet duur te zijn. Kijk eens naar de gerealiseerde websites en neem contact met mij op voor informatie of een afspraak of bel 06-53433042.

Gerealiseerde websites.
www.duikteamechtsusteren.nl
www.blijebabygeluiden.nl
www.auwtprinsen-nieuwstadt.nl
www.sandrasalon.nl
www.cvdekaters.nl
www.fredrixgaragedeuren.nl
www.logopediepraktijk-savelkoul.nl